ATV CF MOTO 450L NOI. Cu peste 10 ani de experienta in spate, echipa de la Centru de Inchiriere ATV, Sinaia ATV, va propune cateva trasee montane pe parcursul carora sa va relaxati si sa fotografiati peisajele de vis care va inconjoara.
Cu numai 200 Ron/ora/ATV poti ajunge la Cota 1400 (Schit) sau la Poiana Stanii
Valea Prahovei este un adevarat paradis pentru iubitorii de peisaje frumoase si ofera numeroase trasee sau drumuri forestiere. Drumurile sunt prim munti cu vai spectaculoase, poienite si parauri.
Conducand un ATV te vei simti liber si vei vedea locuri in care nici nu credeai ca poti ajunge vreodata. Si nu vorbim de plimbarea cu ATV-uri in locuri in care sa-i deranjezi pe ceilalti turisti care vin la picnic sau recreere, ci in inima padurii sau pe crestele montane.
Va prezentam locatiile pe care le puteti vizita alaturi de echipa noastra.
ATENTIE !!! pe timpul iernii, unele trasee pot fi inchise sau modificate datorita depunerilor mari de zapada. In cazul traseelor modificate, se va schimba pretul traseului, functie de durata.
Traseul 1: Durata 1h
Poiana Regală sau Stâna Regală este, de fapt, o pajişte alpină, situată la 1270 de metri, a cărei unicitate este dată de priveliştea excepţională asupra masivului Bucegilor, de la Furnica până abruptul Caraimanului. Locul a fost descoperit de regele Carol I şi a făcut parte din Domeniile Regale, de unde şi numele „regal“ al locului.
Traseul 2: Durata 1h
Cota 1400 este un hotel de 3* situat la o altitudine de 1400 de metri, deasupra statiunii Sinaia, oferind o vedere panoramica deosebita asupra intregului oras si asupra Vaii Prahova.
Traseul 3: Durata 3 ore
Supranumit şi “Marea din Bucegi“, în fapt o mare mai mică, Lacul Bolboci se numără printre cele mai spectaculoase atracţii din întreaga zonă a Munţilor Bucegi. Lacul Bolboci este un lac de baraj artificial în Masivul Bucegi, pe râul Ialomița.
Traseul 4: Durata 4h
Se află pe versantul drept al Cheilor Ialomiței, în localitatea Moroeni, județul Dâmbovița, pe Muntele Bătrâna, la circa 10 km de izvoarele râului Ialomița, la o altitudine de 1.530 m. Este amplasată la circa 100 m în aval de morena frontală a Ialomiței, la altitudinea absolută de 1.660 m.
Traseul 5: Durata 3h
Avem numeroase priveliști încântătoare în țara noastră, iar una dintre ele este zona Podul cu Florile.
Aceasta s-a format prin valorificarea calcarului deoarece în perioada comunistă au fost exploatate cantități mari de piatră pentru construcția barajului Bolboci, finalizată în 1989.
Traseul 6: Durata 2,5h
Munţii Baiului fac parte din Carpaţii de Curbură, fiind situaţi în partea vestică a acestora.
Ei ocupă o suprafaţă de circa 300 kmp, în cea mai mare măsură cuprinsă în bazinele superioare ale văilor Prahova şi Doftana.